0 Proizvoda 0,00 KM

Zahtjev za aktivaciju WSpay usluge

WSPay autorizacija i naplata kreditnih i debitnih kartica online - u realnom vremenu, za eCommerce kanal prodaje - prodaja preko web shopa ili nekog drugog online prodajnog mjesta.

Polja označena zvjezdicom (*) Obavezna polja


PODACI O UGOVARAČU
ADRESA ZA DOSTAVU RAČUNA

Kliknite Ovdje Ako je adresa za dostavu racuna istovjetna adresi tvrtke.

ADMINISTRATORSKO TEHNIČKI PODACI SHOPA
PODACI O WEB SHOPU

Web shop će koristiti WSPayFormu

WSPayForm - unos podataka na stranicama WSPay-a, najveći broj korisnika koristi ovu opciju, ugrađene su sve opcije prepoznavanja kartica za mogućnost plaćanja na rate, odgode naplate, te druge funkcionalnosti kao i dodatni oblici plaćanja koji nisu kartični.

WSPayForma se može prilagođavati logtipom i bojama vašim stranicama, a sama WSPayForma se prilagođava i rezolucijama ekrana računala ili mobilnih uređaja. Ovo je preporučeni način implementacije za trgovce.

Za korištenje WSPayForm spajanja, a zadovoljavanje PCI DSS standarda, dovoljno je popunit upitnik SAQ-A.

Zatvori

Web shop će koristiti WSPayAuto komunikaciju

WSPayAUTO - unos podataka o kartici i podataka o platitelju odvija se na stranicama prodajnog mjesta, a komunikacija prema WSPayu se odvija u pozadini. WSPayAuto ima znatno veće zahtjeve glede sigurnosti, složenija implementacija odnosno povezivanje, ali kupac ne odlazi sa vaših stranica.

Osim što je obavezan SSL certifikat 256 bitne enkripcije OBVEZNO je da ste kao trgovac i PCI DSS sukladni što dokazujete popunjavanjem upitnika SAQ-EP, ali morate dobiti i potvrdu od strane ovlaštenog QSA.

Zatvori

Prihvatamo ECI 7 transakcije na svoju odgovornost

ECI 7 transakcije su transakcije koje Visa autorizira, ali ne garantuje plaćanje autoriziranog iznosa iako je 3D secure autorizacija napravljena.

Zatvori

Napomena

UGOVARAMO KORISTENJE SLJEDECIH USLUGA

Prikaži uslove
Prikaži uslove

Posebni uslovi korištenja WSpay-a

Cijena korištenja licence WSPay-a je 318,00 EUR + PDV godišnje i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Naknada za naplate Maestro transakcijama iznosi 0,38% za promet do 13.000,00 EUR i 0,18% za promet preko 13.000,00 EUR na autorizirani iznos koji se obračunava na kraju mjeseca.

Produljenje licence radi se automatski u naredna razdoblja, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja WSPay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije DO u roku od 7 dana od produljenja na naredno razdoblje.

Zatvori

Prikaži uslove
Prikaži uslove

Posebni uslovi korištenja WSPayCaP

Trgovac se obvezuje na zahtjev kupca trajno ukloniti sve podatke o tokenizaciji koji su vezani za kupca.

Cijena korištenja licence WSPayCaP se Ugovara posebnom ponudom koju izdaje WSPay a trgovac istu prihvaća i dostavlja potpisanu kao narudžbenicu, a za koju vrijede svi Opšti uslovi za korištenje WSPay-a kao i ovi Posebni uslovi za korištenje WSPayCaP.

Za više informacija, cijene i uslove korištenja pošaljite upit.

Produljenje licence radi se automatski u naredna razdoblja, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja WSPay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije DO u roku od 7 dana od produljenja na naredno razdoblje.

Zatvori

Prikaži uslove
Prikaži uslove

WSPayPayPer posebni uslovi korištenja

Aktivira se isključivo uz WSPay osnovnu licencu.

Cijena korištenja licence WSPay PayPer se Ugovara posebnom ponudom koju izdaje WSPay a trgovac istu prihvata i dostavlja potpisanu kao narudžbenicu a za koju vrijede svi Opšti uslovi za korištenje WSPay-a kao i ovi Posebni uslovi za korištenje WSPay PayPer.

Produljenje licence radi se automatski u naredna razdoblja, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja WSpay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije DO u roku od 7 dana od produljenja na naredno razdoblje.

Zatvori

Prikaži uslove
Prikaži uslove

Posebni uslovi WSPay WPOS-a

Aktivira se isključivo uz WSPay osnovnu licencu.

Cijena korištenja WSPay WPOS-a je 38,00 EUR + PDV godišnje i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara, ili ako se već koristi WSPay onda po aktivaciji WSPayWPOS-a,  te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Produljenje licence radi se automatski u  naredna razdoblja, za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja WSpay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije DO u roku od 7 dana od produljenja na naredno razdoblje.

Zatvori

Prikaži uslove
Prikaži uslove

Posebni uslovi WSPayPayPal usluge

Za korištenje ove usluge u sklopu WSPay-a vrijede isti uslovi i pravila kao i za korištenje WSPay usluge.

Cijena korištenja usluge WSPay PayPal je 41,00 EUR godišnje + PDV.

Za korištenje ove Usluge WSPay ispostavlja račun po zaprimljenom zahtjevu, a plaćanje računa se vrši najkasnije 7 dana od izdavanja.

Ukoliko dođe do otkaza Ugovora za korištenje WSPay usluge automatski dolazi do otkaza WSPay PayPal usluge. WSPay nije odgovoran za odnos između trgovca i PayPala s kojim trgovac ulazi u Ugovorni odnos, te WSPay zadržava pravo da trgovcu onemogući korištenje ove usluge bez posebnog obrazloženja ukoliko smatra da trgovac ne udovoljava uslovima za korištenje usluge ili se ne pridržava Opštih uslova za korištenje WSPay-a ili smatra da poslovanje trgovca šteti na bilo koji način WSP-a ili partneru PayPal-u.

WSPay ne snosi nikakvu odgovornost glede korištenja PayPal-a od strane trgovca niti kupaca koji plaćaju PayPal računom. Za ispravno funkcioniranje ove usluge trgovac mora imati aktivan PayPal Business račun po uslovima koje dogovara s PayPal-om. Korištenje WSPay PayPal usluge moguće je tek po slanju ovog Zahtjeva i po aktivaciji PayPal Business računa kod partnera PayPal-a.

Zatvori

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama i akcijama iz naše ponude...

Proizvod (Kom: ) je dodan u košaricu.