Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zahtjev za aktivaciju WSPay usluge | WSPay

Zahtjev za aktivaciju WSPay usluge

WSPay autorizacija i naplata kreditnih i debitnih kartica online - u realnom vremenu, za eCommerce kanal prodaje - prodaja preko web shopa ili nekog drugog online prodajnog mjesta.

Polja označena zvjezdicom (*) Obavezna polja

PODACI O UGOVARATELJU
ADRESA ZA DOSTAVU RAČUNAKliknite Ovdje Ako je adresa za dostavu racuna istovjetna adresi tvrtke.
ADMINISTRATORSKO TEHNIČKI PODACI SHOPA
PODACI O WEB SHOPU
VAŠI PODACI:
Napomena

UGOVARAMO KORIŠTENJE SLJEDEĆIH USLUGA

Proizvodi

WSPaySTANDARD omogućuje autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica: AMEX, MASTERCARD, MAESTRO, VISA i DINERS karticama u realnom vremenu za eCommerce kanal prodaje, jednokratno i na rate do 3000 transakcija godišnje.

Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Cijena korištenja WSPay Standard je 2.712,42 Kn (360 EUR) + PDV godišnje i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Naknada za naplate koje idu preko kartičara Worldline Financial Services (ukoliko se ugovori prihvat ovog kartičara) iznosi 0,60 kn (0.08 EUR) + PDV po obavljenoj transakciji a koja se obračunava na kraju mjeseca prema izvještaju iz WSPay-a te se za isto izdaje račun koji je plativ u roku od 7 dana.

Produljenje WSPay Standard vrši se automatski za naredno obračunsko razdoblje, te se za isto izdaje faktura. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korištenje WSPay Standard usluge može to učiniti  isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka fakture.

Kada online prodajno mjesto pređe 3000 transakcija prelazi u WSPayADVANCE paket kroz koji je omogućeno ugovaranje dodatnih usluga i platnih metoda - KEKSPay, Aircash, PayCek, PayPal, WSPayPer…

WSPay STANDARD
WSPay Standard 360,00 EUR (2.712,42 HRK) / godišnje
Naknada po transakciji preko Worldline Financial Services 0,08 EUR (0,60 HRK) / mjesečni obračun

Zatvori

WSPayADVANCE omogućuje autorizaciju i naplatu kreditnih i debitnih kartica: AMEX, MASTERCARD, MAESTRO, VISA i DINERS karticama u realnom vremenu za eCommerce kanal prodaje - jednokratno i na rate. Nema ograničenja u broju transakcija i uključene su sve dodatne metode naplate (KeksPay, Aircash, PayPal, Virtualni POS, Paycek – kriptovalute).

Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Cijena korištenja WSPay ADVANCE je 2.863,11 KN (380,00 EUR) + PDV godišnje i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije. Naknada za naplate (CIT/MIT/MOTO) iznosi 0,60 kn (0.08 EUR) + PDV po obavljenoj transakciji, a koja se obračunava na kraju mjeseca prema izvještaju iz WSPay-a te se za isto izdaje račun koji je plativ u roku od 7 dana.

Produljenje se vrši radi se automatski za naredno obračunsko razdoblje, te se za isto izdaje faktura. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korištenje WSPay Advance može to učiniti  isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka fakture.

WSPay ADVANCE
WSPay tokenizacija (CoF CIT/MIT) GRATIS
WSPayWPOS - Virtualni POS 38,00 EUR (286,31 HRK) / godišnje *
PayPal 50,00 EUR (376,72 HRK) / godišnje *
KEKSPay 50,00 EUR (376,72 HRK) / jednokratno *
Aircash 50,00 EUR (376,72 HRK) / jednokratno *
PayCek 50,00 EUR (376,72 HRK) / jednokratno *
Naknada po CIT/MIT/MoTo transakcijama 0,08 EUR (0,60 HRK) / mjesečno
* Navedene platne metode su GRATIS ukoliko se aktiviraju odmah (po aktivaciji WSPay ADVANCE licence).

Zatvori

Digital WPOS je mobilna aplikacija koja u potpunosti zadovoljava sve uvjete PSD2 regulative za online naplatu.Može se pokretati kao aplikacija ili putem web preglednika. Naplatu je moguće te vršiti kao jednokratnu ili obročnu svim vrstama kreditnim i debitnih kartica.

Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Cijena korištenja DWPOS-a je 376,72 kn (50 EUR) + PDV godišnje (plus naknada po transakciji od 0,60 kn (0.08 EUR) + PDV) i plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara, te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Produljenje vrši se automatski za naredno obračunsko razdoblje, te se za isto izdaje faktura. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korištenje DWPOS usluge može to učiniti  isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka fakture.

DWPOS
DWPOS 50,00 EUR (376,72 HRK) / godišnje
Naknada po CIT/MIT/MoTo transakcijama 0,08 EUR (0,60 HRK) / mjesečni obračun
Naknada po transakciji preko Worldline Financial Services 0,08 EUR (0,60 HRK) / mjesečni obračun

Zatvori

Rješenja

WSPayPer Standardni omogućuje kreiranja POZIVA NA PLAĆANJE u kojem se definira Iznos za plaćanje, za koju ponudu/predračun/račun se radi plaćanje, korisnički podaci o platitelju (kupcu) te plaća li se jednokratno ili na rate kao i datum do kad vrijedi poziv na plaćanje (nakon tog datuma se deaktivira, ali ostaje zabilježen kao neaktivan).

  • WSPayPer Standard aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.
Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

WSPayPer Standard aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.

Produljenje licence radi se automatski u  plaća se u roku od 7 dana PO AKTIVACIJI prvih produkcijskih parametara od strane kartičara te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije. Naknada za naplate koje idu preko kartičara Worldline Financial Services (ukoliko se ugovori prihvat ovog kartičara) iznosi 0,60 kn (0.08 EUR) + PDV po obavljenoj transakciji a koja se obračunava na kraju mjeseca prema izvještaju iz WSPay-a te se za isto izdaje račun koji je plativ u roku od 7 dana.

Produljenje vrši se automatski za naredno obračunsko razdoblje, te se za isto izdaje faktura. Ukoliko trgovac želi izvršiti odjavu za daljnje korištenje WSPayPer Standard može to učiniti  isključivo pisanim putem i to najkasnije u roku od 7 dana od dana primitka fakture.

WSPayPer Standardni
WSPayPer Standardni 50,00 EUR (376,72 HRK) / godišnje *
Naknada po autoriziranom pozivu na plaćanje 0,08 EUR (0,60 HRK) / mjesečni obračun
Naknada po transakciji preko Worldline Financial Services 0,08 EUR (0,60 HRK) / mjesečni obračun
* Cijena licence po agentu / prodajnom mjestu

Zatvori

Najfleksibilnije CrossPayment rješenje za trgovce koji Žele povezati sve svoje sustave sa fleksibilnim opcijama plaćanja, usklađena u potpunosti sa PSD2 regulativom.

  • WSPayPer PERSONALIZIRANI aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.
Prikaži uvjete

Omogućuje autorizaciju i naplatu temeljem poslanih ponuda. Korištenje usluge virtualnog POS-a se isključivo aktivira uz paket WSPaySTANDARD ili WSPayADVANCE, te ga nije potrebno implementirati na stranice.

  • WPOS Virtualni POS  aktivira se uz WSPaySTANDARD  ili WSPaySTANDARD.
Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Aktivacija linka je u cijeni WSPaySTANDARD ili WSPayADVANCE paketa te licenca vrijedi 12 mjeseci od aktivacije.

Produljenje se vrši automatski u naredna razdoblja, a za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja WSPay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije 7 dana od produljenja na naredno razdoblje, isključivo putem maila.

WPOS - Virtualni POS
Naknada po transakcijama ovisi o aktiviranom paketu
Naknada po transakciji preko Worldline Financial Services 0,08 EUR (0,60 HRK) / mjesečno

Zatvori

WSPayMarketPlace kao jedinstveno rješenje za trgovce omogućuje jednostavnu aktivaciju, onboarding submerchanta i automatskom isplatu prema submerchantima. Marketplace rješenje namijenjeno je trgovcima u raznim industraijama.

  • WSPayMarketiPlace aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.
Prikaži uvjete
Prikaži uvjete

Komercijalni uvjeti

Paket WSPayMarketiPlace aktivira se isključivo uz WSPayADVANCE.

Produljenje se vrši automatski u naredna razdoblja, a za što se izdaje račun osim ukoliko trgovac ne izvrši odjavu daljnjeg korištenja WSPay-a isključivo pisanim putem i to najkasnije 7 dana od produljenja na naredno razdoblje, isključivo putem maila.

WSPay MarketPlace
WSPayMarketPlace 380,00 EUR (2.863,11 HRK) / godišnje
Naknada po submerchantu (podtrgovcu) 50,00 EUR (376,72 HRK) / godišnje

Zatvori

CookiePostavke kolačića