Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zašto trebate koristiti Google Pay! | Monri WSPay

Zašto trebate koristiti Google Pay!

Jedina osoba koja je vrjednija od kupca je stalni kupac.

Umjesto da morate nositi novčanik, kreditnu karticu i debitnu karticu kamo god idete, možete koristiti aplikaciju Google pay kao način plaćanja. Uz njegovu jednostavnu upotrebu, besprijekorne mogućnosti plaćanja, prihvaćanje Google Paya privući će vaše klijente da se i dalje nastave vraćati. Ne samo da Google Pay koriste milijuni diljem svijeta, nego je ovaj način beskontaktnog plaćanja postao izrazito popularan nakon globalne pandemije.

Njegove sigurnosne značajke također mu daju veću stopu prihvaćanja, pri čemu digitalni novčanici poput Google Paya imaju 13-21% višu stopu prihvaćanja u odnosu na kartice. Svi ti čimbenici znače da će trgovci koje svojim klijentima omogućuju korištenje Google Paya imati prednost u pružanju usluga i zadržavanju potencijalnih kupaca.

Potrošači mogu jednostavno prisloniti svoj telefon kako bi obavili kupnju putem NFC veze. To modernim trgovcima daje veću fleksibilnost kada je u pitanju ponuda opcija plaćanja kupcima koje najviše žele. U 2018. Google je obnovio svoja rješenja za online i mobilna plaćanja, stavljajući sve pod okrilje Google Pay-a.

Što trebate znati o Google Pay-u

Google Pay je mobilna usluga koja korisnicima omogućuje kupnju proizvoda i usluga pomoću kompatibilnog android telefona s NFC čipom. Google Pay može se koristiti i s tabletom ili pametnim satom. Ujedno je izvrstan način da trgovci svojim potrošačima pruže više mogućnosti plaćanja. Kao što možda već znate ako ste vlasnik tvrtke, ponuda dodatnih opcija kao što su Android pay i Google wallet plaćanja odmah vašu trgovinu čini privlačnijom.

Google Pay korisnicima omogućuje uživanje u prednostima beskontaktnog plaćanja bez upotrebe fizičke kartice. Kako bi učinkovito koristili Google Pay, sve što je potrebno učiniti je preuzeti aplikaciju i prijaviti se na svoj Google račun.

Ključne značajke Google Paya za trgovce

Povjerenje kupaca

S milijunima aktivnih korisnika diljem svijeta, Google je postao vodeći izbor za korisnike u svim digitalnim aplikacijama. Kada klijenti prolaze kroz vaš postupak plaćanja s Google Payom integriranim u sustav, postoji imanentna sklonost robnoj marki koja dolazi s integracijom načina plaćanja. Korisnici također mogu neometano vršiti plaćanja svojim integriranim novčanicima kako bi imali praktično upravljanje plaćanjem.

Brza beskontaktna naplata

Kupci mogu kupovati bez fizičkog dodirivanja zaslona, ​​umetanja kartica, unosa PIN-ova ili čak napuštanja vozila. Kupci sve više očekuju plaćanje svojim digitalnim novčanikom, a Google Pay prirodan je izbor za potrošače koji su već prijavljeni na svoje Google račune.

Google Pay je digitalni novčanik, što znači da korisnici ne moraju ručno ažurirati svoje datume isteka ili CVC kodove, što Google Payu daje vrlo visoku stopu prihvaćanja i smanjuje trenje u odnosu na druge načine plaćanja.

Sigurnost i zaštita od prijevara

Google Pay štiti trgovce od prijevara i skupih storniranja putem brojnih sigurnosnih značajki. Toliko je siguran da digitalni novčanici poput Google Paya imaju 99,6% niži obujam povrata u odnosu na kartice. Google koristi virtualne brojeve računa umjesto slanja stvarnih kreditnih ili debitnih podataka i biometrijske autorizacije, što trećim stranama čini gotovo nemogućim pristup privatnim financijskim podacima.

Aplikacija je besplatna

Google Pay besplatna je mobilna aplikacija dostupna u trgovini Google Play. Kupci ne plaćaju dodatne transakcijske naknade kada koriste Google Pay za kupnju. Međutim, Google Pay naplaćuje naknadu za prijenose na debitne kartice i ima druge transakcijske naknade tipične za industriju.

Google Pay je besplatan za instalaciju, jednostavan za korištenje i nudi pouzdanu sigurnost za globalne kupce. Popularni način plaćanja brz je, praktičan i siguran način za pojednostavljenje procesa naplate i osiguravanje sjajnog korisničkog iskustva te natjera vaše kupce da se vraćaju po još.

CookiePostavke kolačića