0 Proizvoda 0,00 KM

WSPay - sigurni sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu

WSPay od vizije i Internet Payment Gatewaya do modernog Payment Service Providera i lidera na tržištu po inovacijama u kreiranju novih mogućnosti u online plaćanju.

WSPay je nastao 2004. godine kao vizija koja omogućuje prodaju i naplatu proizvoda i usluga u realnom vremenu.

Kad je pokrenut WSPay je bio IPG (Internet Payment Gateway) koji je omogućavao spajanje na dva kartičara i naplatu kreditnih kartica.

Kao lideri u inovacijama i pružanju novih mogućnosti plaćanja od 2004. do danas WSPay je postao PSP (Payment Service Provider) koji omogućuje povezivanje različitih kanala prodaje sa jednim ili više kartičara te sa više različitih načina plaćanja.

WSPay kao PSP omogućuje spajanje prodajnog mjesta online shopa sa jednim ili više kartičara i omogućuje naplatu korištenjem različitih kartičnih brandova - kreditnih kartica kao što su AMEX, DINERS, JCB, DISCOVER, Mastercard, Visa i Maestro, ali i naplatu sa drugim sredstvima plaćanja PayPal, Sofort, Giropay te ostali načini plaćanja.

Kao lideri i nositelji inovacija u on line placanju kreirali smo dodatne module koji su prilagođenim potrebama web shopova ali i drugih industrija kao što su  online booking, prodaja avio karata, prodaja ulaznica, plaćanje rezervacija smještaja ali i naplata usluga montaže, naplata usluga servisa, naplata po pozivu na plaćanje do prodaje i naplate hrane i pića.

WSPay osnovna licenca omogućuje prodajnom mjestu da radi naplatu kartica kroz tzv. eCommerce kanal i namijenjen je svima koji imaju potrebu za naplatom prodanih proizvoda ili usluga u realnom vremenu bez da je vlasnik kartice prisutan na prodajnom mjestu.

Osim WSPay osnovne licence omogućujemo dodatne i različite kanale naplate te korištenje naših proizvoda WSPayCaP, WSPayWPOS,WSPayPayPer, WSPayAPP, WSPayPayPal te uključivanje novih načina kanala naplate.

Prihvatitelji kartica koji posluju i na drugim tržištima, a imaju licencu za poslovanje na tržištu Hrvatske prepoznali su u nama partnera te su nam poklonili povjerenje i mogućnost da trgovci iz Hrvatske mogu raditi na ino tržištima naplatu osim u kunama i u Eurima sa isplatom Eura na devizni račun trgovca u Hrvatskoj.

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i saznajte sve o najnovijim ponudama i akcijama iz naše ponude...

Proizvod (Kom: ) je dodan u košaricu.